zondag 13 december 2009

De voetbaluitslagen

Niet onbelangrijk om te melden:
Maarten wordt koning van de assist, maar Max stond niet scherp: slechts 2-2.
Roemer en Wisse zijn allebei kampioen geworden.
Kjell en Ivar kwamen niet in actie (afgelast).
Samuel opende de score en had een prachtige assist op Ivai (7-0 gewonnen).
En net zo belangrijk: Anna is ontslagen uit het ziekenhuis en weer thuis.

We blijven op ramkoers!

Ook de 4e wedstrijd heeft ons opgeleverd wat wij wilden: een overwinning. Het begint ons zo langzamerhand trouwens aardig mee te zitten, want de concurrentie is begonnen met het afslachten van elkaar. Wij staan dus heel comfortabel op de eerste plaats en mogen ons nu officieel 'herfstkampioen' noemen. Gezellig toch?

Het door ons gevreesde Caissa-3 (Angstgegner, ken uw klassieken) speelde zoals verwacht sterk. De 5-3 zege kwam heel moeizaam tot stand en was letterlijk zwaar bevochten. OK, de 1½-½ aan de laagste borden stond al snel op het bord en was dik verdiend (knappe remise van 44 en mooi concept van 88), maar aan de andere borden waren veel onduidelijkheden. De man uit vorm redde het weer niet, maar dat gaat gelukkig in 2010 goedkomen. Onze topscorer, clubicoon 47, won fraai van Roemersma, die iets te optimistisch was in een gelijke stelling. Een nuttig punt.

Ondertussen was het bij Dinand en Machiel onduidelijk (hoewel Dinand wel beter stond) en moesten onze IM's keihard werken. De tegenstander van Marcel sleepte zelfs een knappe remise uit de strijd (met zwart), maar de neef van 88 (bekend om zijn degelijkheid), redde het niet tegen onze puntenmachine. Dus in de tijdnoodfase kwam alles goed, maar het was zonder meer onze moeilijkste wedstrijd tot nog toe.

Nu uitrusten in de winterstop, aftrainen in de eerste week van januari, dan op bezoek bij de volgende angstgegner (LSG-3), vervolgens genieten in Wijk aan Zee en op de eerste zaterdag in februari alweer aan de bak. Het leven is zo slecht nog niet.


Uw teamcaptain, 16

zaterdag 12 december 2009

SOPSWEPS

Teamcaptain redelijk tevreden

SOPSWEPS

Der Arie ist nicht wieder da! Aber der Bas ist!

Laatste partij nog niet beslist

19 heeft er nog steeds zin in!

Vierde winst een feit

De matchwinnaar

Eerste halfje binnen tegen Caïssa

Remiseschuiver 44 slaat weer toe...

by TemplatesForYou-TFY
SoSuechtig, Burajiru