zondag 25 februari 2007

Gert (64) verkozen tot opper-sopper 2006



Ondanks pijnlijke beschuldigingen van fraude juist voor de verkiezingen is het vertrouwen in onze secretaris niet afgenomen, zo blijkt uit zijn verkiezing tot opper-sopper van 2006 door een meerderheid van de soppers. Met twaalf stemmen bleef hij een achtervolgende groep met Hamie (9 stemmen), Li (8 stemmen) en Botje en Michiel (beide 7 stemmen) ruim voor.

De verkiezing van Gert kan nauwelijks verbazingwekkend worden genoemd gezien zijn prestaties naast het bord, achter de bar en sinds kort ook achter het bord (zie de verslagen van de wedstrijd tegen Homburg Apeldoorn 2). Wel verrassend is de tweede plaats van Hamie. Blijkbaar vertrouwen velen erop dat Hamie nu voor jaren proviand heeft ingeslagen en binnenkort zijn rentree zal maken in de schaakarena. Hamie, je bent meer dan welkom. De opstellingsadviseur wordt op de hoogte gesteld van je beschikbaarheid.



Ook noemenswaardig is de gedeelde vierde plaats van Botje. Hoewel het Ardennenweekend alweer bijna een halfjaar geleden is, liggen de gebakken eieren nog vers in het geheugen. Botje is goed bezig en wordt nu meer beschouwd als Chef oeufs dan als enfant terrible.



Tot slot wil ik erop wijzen dat niemand minder dan drie stemmen heeft gehaald. Omdat de meesten niet meer dan twee keer op zichzelf kunnen stemmen (eenmaal thuis en eenmaal op het werk), heeft iedereen dus wel een stem van een ander ontvangen. Een veelzeggend feit waarvan de vraag is of we er blij mee moeten zijn.

Geen opmerkingen:

by TemplatesForYou-TFY
SoSuechtig, Burajiru